BURO STUDIO de speciaalzaak in Kantoor- & Projectmeubilair contacteerde ons voor de vernieuwing van hun Buitenreclame. Hiervoor kozen we voor een grote stijlvolle gevelbanner, een nieuw lichtzuilontwerp en een fullwrap voor op hun bestelwagen.

Project

Buitenreclame BURO STUDIO

Client

BURO STUDIO

Gevelbanner

In plaats van de verouderde gevelletters te vervangen kozen we ervoor om een grote banner over de gehele bovenverdieping te plaatsen. Dit zorgt voor een net en stijlvol aanzicht van de winkel. Ook zorgden we voor verlichting zodat deze mooie banner ook in het donker zichtbaar is.

Lichtzuil

Een lichtzuil is een geweldige optie om de aandacht van het verkeer te grijpen wanneer je gebouw verder van de weg ligt.

Op een zuil is voldoende plaats om netjes een heleboel informatie tentoon te stellen. Zo kan je er bijvoorbeeld je contactgegevens of openingsuren makkelijk op kwijt.

Bestelwagen fullwrap

Een bestickerde bestelwagen zorgt ervoor dat je wagen opvalt tussen de vele niet bestickerde voertuigen op de weg. Zo zien tijdens één levering een paar duizend mensen jouw reclame voorbij komen.