Drive your brand

Wil jij met je merk rondrijden?

Autobelettering van jouw bedrijfswagen(s) of fiets is een van de meest doeltreffende manieren om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij rekenen op de jarenlange expertise van onze partners Carchitect en Wrap Mijn Fiets, om jouw wagen/fiets tot in de puntjes van een prachtige wrap te voorzien.

AUTO WRAPPEN

Stelt u eens voor hoeveel bereik uw bedrijf krijgt als er dagelijks gebruik wordt gemaakt van een bestickerde bedrijfswagen. Meer dan 90% van de weggebruikers merkt uw bedrijf op wanneer u met uw wagen reclame maakt.

BESTELWAGEN WRAPPEN

Stelt u eens voor hoeveel bereik uw bedrijf krijgt als er dagelijks gebruik wordt gemaakt van een bestickerde bedrijfswagen. Meer dan 90% van de weggebruikers merkt uw bedrijf op wanneer u met uw wagen reclame maakt.

FIETS WRAPPEN

De combinatie van fietsliefhebbers & fervente car wrappers lijkt een rare combinatie maar komt tot een mooie synergie waaruit wrapmijnfiets is geboren!

Wij vertrouwen alleen op de allerbeste materialen en de meest competente professionals. Onze professionals, met meer dan 20 jaar ervaring, voeren de door u gekozen service uit. Met deze combinatie bieden wij alleen de beste kwaliteit aan en daar zijn wij trots op!

⬤   Meer dan 20 jaar ervaring

⬤   Demontage van voertuig inclusief

⬤   3 Jaar garantie op de wrap

⬤   Ontwerp op maat

BESTELWAGEN WRAPPENDRIVE YOUR BRAND
februari 26, 2021

Verheyen Wrap Bestelwagen

Tegelhandel Verheyen in Houthalen-Oost deed beroep op Step Out om deze bedrijfswagen in een mooi vernieuwd jasje te steken. Project Bestelwagenwrap Client Hevam BVBA / Verheyen Tegelhandel Ontwerp van een…
AUTO WRAPPENDRIVE YOUR BRAND
februari 8, 2021

Comfort Carwraps

Dienstenchequebedrijf Comfort Dienstencheques koos Step Out om al hun bedrijfwagens te voorzien van een mooie carwrap. Met deze glinsterende wagens zullen hun comforthulpen uw aandacht zeker trekken! Project Bedrijfwagens wrap…
BANNERSBESTELWAGEN WRAPPENBUILD YOUR BRANDDESIGN YOUR BRANDDRIVE YOUR BRANDGRAFISCH ONTWERPZUILEN
januari 19, 2021

BURO STUDIO Buitenreclame

BURO STUDIO de speciaalzaak in Kantoor- & Projectmeubilair contacteerde ons voor de vernieuwing van hun Buitenreclame. Hiervoor kozen we voor een grote stijlvolle gevelbanner, een nieuw lichtzuilontwerp en een fullwrap…

Titel