Drive your brand

Wil jij met je merk rondrijden?

Autobelettering van jouw bedrijfswagen(s) of fiets is een van de meest doeltreffende manieren om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij rekenen op de jarenlange expertise van onze partners Carchitect en Wrap Mijn Fiets, om jouw wagen/fiets tot in de puntjes van een prachtige wrap te voorzien.

AUTO WRAPPEN

Stelt u eens voor hoeveel bereik uw bedrijf krijgt als er dagelijks gebruik wordt gemaakt van een bestickerde bedrijfswagen. Meer dan 90% van de weggebruikers merkt uw bedrijf op wanneer u met uw wagen reclame maakt.

BESTELWAGEN WRAPPEN

Stelt u eens voor hoeveel bereik uw bedrijf krijgt als er dagelijks gebruik wordt gemaakt van een bestickerde bedrijfswagen. Meer dan 90% van de weggebruikers merkt uw bedrijf op wanneer u met uw wagen reclame maakt.

FIETS WRAPPEN

De combinatie van fietsliefhebbers & fervente car wrappers lijkt een rare combinatie maar komt tot een mooie synergie waaruit wrapmijnfiets is geboren!

Wij vertrouwen alleen op de allerbeste materialen en de meest competente professionals. Onze professionals, met meer dan 20 jaar ervaring, voeren de door u gekozen service uit. Met deze combinatie bieden wij alleen de beste kwaliteit aan en daar zijn wij trots op!

⬤   Meer dan 20 jaar ervaring

⬤   Demontage van voertuig inclusief

⬤   3 Jaar garantie op de wrap

⬤   Ontwerp op maat

AUTO WRAPPENBESTELWAGEN WRAPPENDESIGN YOUR BRANDDRIVE YOUR BRANDREBRANDING
november 26, 2020

Elmech Carfleet Wrapping

Voor Elmech mochten we als deel van een Rebrandingproject al hun voertuigen voorzien van een Fullwrap. Project Elmech wagenvloot wrap Client Elmech Uniformiteit Van Caddy tot vrachtwagen heeft Elmech nu…
BESTELWAGEN WRAPPENDRIVE YOUR BRAND
november 24, 2020

Hubrechts Vrachtwagen wraps

Drank- en Zuivelgroothandelaar Hubrechts mochten we al meerdere keren helpen met het wrappen van hun vrachtwagens. Wrappen op deze schaal is niet makkelijk. Gelukkig kon Hubrechts rekenen op onze jarenlange…
AUTO WRAPPENBESTELWAGEN WRAPPENDESIGN YOUR BRANDDRIVE YOUR BRANDGRAFISCH ONTWERP
november 12, 2020

Fullwrap Renoglobe en Isoglobe

Voor isolatie bedrijf ISOGLOBE en dakwerk bedrijf RENOGLOBE mochten we al hun bedrijfswagens in een nieuw jasje steken. Deze fullwraps hebben we volledig in-house ontworpen en gekleefd. Project Full carwrap…

Titel