Design your brand

Wij ontwerpen uw merkstijl volgens uw visie.

Door middel van een samenspel van originaliteit, eigenzinnigheid en design stellen onze experts jouw unieke branding samen. Wij zorgen voor een uniek concept dat wordt doorgetrokken in de gehele bedrijfscommunicatie. Dat zorgt dan weer voor een onmiskenbare herkenning en onderscheiding. Wens je een frisse, weldoordachte en originele branding van jouw bedrijf? Wij gaan graag voor u aan de slag!

DE DRIE STAPPEN TOT SUCCES VOOR JOUW MERK.

01. BRANDINGANALYSE

Jij weet zelf dat je uniek bent, maar waarin uit zich dat precies? Wij onderzoeken wat jouw bedrijf onderscheidt van de rest. Met deze betekenisvolle informatie gaan we samen aan de slag om jouw onderneming op de kaart te zetten.

02. CREËREN VAN JOUW MERK

Wanneer we klaar zijn met de onderzoeksfase, gaan we meteen aan de slag met het opzetten van je logo, huisstijl en website. Foto- en videomateriaal zorgen voor die extra wow-factor. Onze sterkte is een team van experten dat een allround ontzorging garandeert.

03. KLAAR VOOR DE LAUNCH

Nadat we alles grondig getest en besproken hebben, is het eindelijk zo ver. Jouw merk wordt gelanceerd. Dit is een spannend moment, want jouw bedrijf komt tot leven. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

HUISSTIJL

Je huisstijl zorgt voor de juiste uitstraling naar de buitenwereld. Het logo is het gezicht van jouw huisstijl.

 

 

LOGO DESIGN

Een logo dat aanspreekt is een must in al jouw communicatie. Of het nu draait om je website, visitekaartjes of printing, wij zorgen voor een frisse uitstraling! Een eerste indruk maak je immers maar één keer.

GRAFISCH ONTWERP

Met ons talent in grafisch ontwerp zorgen we ervoor dat jouw merk eruit springt, zowel online als offline.

 

STORYTELLING

Storytelling is inspirerende communicatie die mensen verbindt met een pakkend verhaal.  Storytelling biedt jou de juiste mogelijkheden om dat verhaal te vinden, te vertellen en te delen.

REBRANDING

Rebranding is het renoveren van de naam en het beeld van een merk dat al bekend is op de markt.

MERKSTRATEGIE
& POSITIONERING

Merkstrategie is de manier waarop kenmerken of associaties verbonden worden aan een merk. De positionering gaat er vervolgens over hoe dit merk zich staande houdt ten opzichte van de concurrentie.
BUILD YOUR BRANDDRUKWERKRELATIEGESCHENKEN
september 10, 2020

Mmmm Mora

Voor bekende frituursnack gigant Mora kregen we de kans om een assortiment aan relatiegeschenken te creëren op een heleboel verschillende dragers. dit gaat van een metalen spaarpot tot handschoenen tot…
BUILD YOUR BRANDDRUKWERKRELATIEGESCHENKEN
september 4, 2020

Duvel Moortgat

Samen met Duvel Moortgat gingen we opzoek naar een geschenk dat hun doelgroep ook echt zou gebruiken. We besloten uiteindelijk op een Duvel Multitool te lanceren. Een gereedschapskist die in…
BUILD YOUR BRANDDRUKWERKRELATIEGESCHENKENTEXTIEL
september 3, 2020

Margritte Museum

Voor het René Magritte museum in Brussel werden we gevraagd om leuke merchandise te voorzien voor hun giftshop. Hiernaast wilden ze ook een goodiebag samenstellen van spullen geïnspireerd op de…