Voor Hevam Group – Verheyen Tegelhandel in Houthalen-Oost , 𝘸𝘒𝘒𝘳 𝘸π˜ͺ𝘫 π˜₯𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦π˜₯π˜ͺ𝘨𝘦 𝘳𝘦-𝘣𝘳𝘒𝘯π˜₯π˜ͺ𝘯𝘨 𝘷𝘒𝘯 𝘒 𝘡𝘰 𝘻 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘦𝘳𝘻𝘰𝘳𝘨π˜₯𝘦𝘯 , werd de door ons op maat gemaakte LED gevelverlichting geplaatst. Een professionele uitstraling en ook nog eens energiezuinig en duurzaam dankzij LED!

Project

Lichtreclame DFW

Client

Hevam Group

‘S nachts zichtbaar

Het grote voordeel van lichtreclame is dat je bedrijf ook ’s nachts zichtbaar blijft. Dit is vooral handig doorheen de wintermaanden wanneer de zon onder is wanneer de meeste mensen klaar zijn met hun werkdag.

Ook overdag helpt lichtreclame om je bedrijf te laten opvallen tussen bedrijven die geen verlichte borden hebben.

Plaatsing

Onze ervaren plaatsingsdienst zorgt ervoor dat deze ledpanelen ook in deze laatste fase met de grootste zorgen wordt opgehangen.

Levensduur

Elk soort buitencommunicatie moet natuurlijk tegen de elementen kunnen. Daarom gebruiken we de beste materialen om de levensduur van jouw reclame zo lang mogelijk te maken. Voor lichtreclame gebruiken we bijvoorbeeld enkel LED licht. Deze gaan veel langer mee dan andere soorten lampen en verbruiken ook een stuk minder.