Om hun rebranding tot werkelijkheid te maken koos Ferm, het netwerk voor en door vrouwen, voor Step out. We kregen de kans om voor hun divisie ‘kinderopvang’ meer dan 250 locaties te voorzien van buitenreclame die bij hun vernieuwde branding past.

Project

Buitenreclame Ferm Kinderopvang

Client

Ferm

Raamstickers, Lichtbakken en Panelen.

Ferm koos voor een uniform systeem voor hun buitenreclame. Dit bestond voornamelijk uit raamstickers, lichtbakken, en panelen.

Deze reclame bestond telkens uit kleurvlakken bepaald volgens hun vernieuwde visuele merktaal.

Signalisatie

Naast deze vernieuwing de van fa├žade van de Huishoudhulp locaties. Hadden sommige locaties behoefte aan extra signalisatie. We zorgden voor extra dragers op basis van de noden van de specifieke gebouwen.

Op maat gemaakt

Elke locatie heeft zijn eigen noden en uitdagingen. Bij StepOut hebben we gelukkig de vakkennis in huis om elke uitdaging aan te kunnen.

Werken op grote schaal

Voor Ferm voorzien we niet enkel de buitenreclame voor de divisie ‘Kinderopvang’ maar ook voor alle andere divisies. Dit op locaties doorheen heel Vlaanderen. Dit is niet evident qua logistiek en communicatie. Gelukkig hebben wij de nodige ervaring en knowhow in huis om dit gigantische project tot een succes te brengen.

Wil je meer informatie over de buitenreclame van de andere Ferm divisies. bekijk dan zeker de cases hierover in ons portfolio.