DFW accountants & adviseurs contacteerde ons om hun mooie vernieuwde identiteit aan de wereld te tonen. Hiervoor installeerde we, op hun locaties in Genk en Zonhoven, opvallende lichtreclame om hun nieuwe branding in de spotlight te zetten.

Project

Lichtreclame DFW

Client

DFW accountants & adviseurs

‘S nachts zichtbaar

Het grote voordeel van lichtreclame is dat je bedrijf ook ’s nachts zichtbaar blijft. Dit is vooral handig doorheen de wintermaanden wanneer de zon onder is wanneer de meeste mensen klaar zijn met hun werkdag.

Ook overdag helpt lichtreclame om je bedrijf te laten opvallen tussen bedrijven die geen verlichte borden hebben.

Reclamezuil

Een reclamezuil is de ideale communicatiedrager voor bedrijven gelegen langs drukke wegen of in een industrieterrein. Deze straalt professionaliteit uit en kan gebruikt worden als visuele indicator van de parking of ingang van een bedrijf.

Op een zuil is voldoende plaats om netjes een heleboel informatie tentoon te stellen. Zo kan je er bijvoorbeeld je openingsuren makkelijk op kwijt.

Levensduur

Elk soort buitencommunicatie moet natuurlijk tegen de elementen kunnen. Daarom gebruiken we de beste materialen om de levensduur van jouw reclame zo lang mogelijk te maken. Voor lichtreclame gebruiken we bijvoorbeeld enkel LED licht. Deze gaan veel langer mee dan andere soorten lampen en verbruiken ook een stuk minder.