Om hun rebranding tot werkelijkheid te maken koos Ferm, het netwerk voor en door vrouwen, voor Step out. We kregen de kans om voor hun divisie ‘Huishoudhulp’ meer dan 40 locaties te voorzien van buitenreclame die bij hun vernieuwde branding past.

Project

Buitenreclame Ferm Huishoudhulp

Client

Ferm

Raamstickers, Lichtbakken en Panelen.

Ferm koos voor een uniform systeem voor hun buitenreclame. Dit bestond voornamelijk uit raamstickers, lichtbakken, en panelen.

Deze reclame bestond telkens uit kleurvlakken bepaald volgens hun vernieuwde visuele merktaal.

Signalisatie

Naast deze vernieuwing de van facade van de Huishoudhulp locaties. Hadden sommige locaties nood aan extra signalisatie. Hiervoor voorzien we borden met pijlen die binnen dezelfde branding mensen de juiste richting uitsturen.

Lichtzuilen

Ook lichtzuilen kunnen een krachtige vorm van signalisatie zijn. Deze zijn een geweldige optie om de aandacht van het verkeer te grijpen wanneer je gebouw te ver van de weg ligt om dit te doen.

Werken op grote schaal

Voor Ferm voorzien we niet enkel de buitenreclame voor de divisie ‘Huishoudhulp’ maar ook voor alle andere divisies. Dit op locaties doorheen heel Vlaanderen. Dit is niet evident qua logistiek en communicatie. Gelukkig hebben wij de nodige ervaring en knowhow in huis om dit gigantische project tot een succes te brengen.

Wil je meer informatie over de buitenreclame van de andere Ferm divisies. bekijk dan zeker de cases hierover in ons portfolio.